Ik houd van mensen!

Ik houd van mensen. Ik houd vooral van mensen die iets van hun leven willen maken. Ook al lukt dat niet altijd; daarvoor oplossingen helpen zoeken is mijn taak.
Mijn studie en werkkeuzes zijn op dit uitgangspunt gebaseerd. Na de middelbare school heb ik HBO Jeugdwelzijnswerk gestudeerd. Vervolgens ben ik in de reguliere (jeugd)hulpverlening gaan werken.
Ik heb veel geleerd van de creativiteit van kinderen en volwassenen die het moeilijk hebben in hun bestaan.

Mijn eigen creativiteit is zich verder gaan ontplooien toen ik de kracht van de kinesiologie ontdekte.
De enorme reikwijdte van de kinesiologische testen en mogelijkheden gaven mij allereerst inzicht in mezelf. Na vele kinesiologische cursussen ben ik zo’n tien jaar geleden mijn eigen praktijk “Kristalijn” begonnen.

Een Kristalijn is een diamant die zo klein is dat je deze niet met het blote oog kunt zien. Het is mijn talent om in elke mens en in elke situatie dat ene onopgemerkte diamantje te vinden en te benoemen.

Sessies in mijn praktijk zijn vooral heel creatief. Met kinesiologie krijg je inzicht in de diepere oorzaak van fysieke en emotionele klachten. Ook worden mogelijke oplossingen duidelijk.
Het is elke keer fantastisch om te zien welke ontwikkeling mogelijk is zodra de onbewuste lagen van een mens geraadpleegd worden. Elke sessie activeert het zelfgenezend vermogen. Al deze bevindingen doen een beroep op de wilskracht en creativiteit van de persoon die aan een verandering werkt. Het gaat er uiteindelijk om dat bij elke verandering de vertaalslag naar het dagelijks leven wordt gemaakt. Tijdens de sessies besteden we hier ruimschoots aandacht aan.

In de afgelopen jaren heeft er een verschuiving in mijn werkzaamheden plaatsgevonden. Meer en meer werd voor mij het hart de hoofdingang bij de persoon die bij mij komt. Ik noem mezelf daarom Hartenkinesioloog.

Nog steeds combineer ik het reguliere werkveld met het complementaire. Het houdt me bij de les.
Het is ieder mens gegeven om verder te komen in zijn leven; jezelf ontwikkelen is een diepgewortelde behoefte. Als je maar de juiste ingang weet te vinden, lukt dat zeker. Ik assisteer jou daarbij.

Volg mij op Social Media:

HBO Jeugdwelzijnswerk

Deze opleiding heeft de basis gelegd om het unieke van elk mens te onderkennen en mensen in hun waarde te laten. Elk mens is uniek. Elk gezin is uniek.
Ik leerde de kracht van samenwerken.
Ik ontwikkelde in het Jeugdwelzijnswerk mijn talent om creatieve oplossingen te bedenken.

Kinesiologie

Als de dag van gisteren herinner ik me de eerste kinesiologische spiertest die ik deed.
De spier gaf respons op een vraag. En een lange weg van oefenen en leren begon! Het heeft mijn wereldbeeld veranderd. Het heeft me gemaakt tot wie ik nu ben. Voor mij iets om dankbaar voor te zijn.

 

Ervaring

 

Ik heb enkele sessies bij Irma gedaan. Wat me raakt is dat zij snel, precies en loepzuiver tot de kern komt. Zij weet de juiste vragen te stellen waardoor er informatie naar boven komt uit onderbewuste lagen. Dit brengt bewustwording, opent nieuwe mogelijkheden en brengt heling.
Na een sessie voel ik vertrouwen in de toekomst.

José

Is dit het moment dat jij kiest voor verandering?