Een nieuwe en heldere blik op jouw toekomst!

Voel jij je wel eens uitgeblust of erg moe?

Soms zelfs aan het begin van de dag? Heb je vage klachten die maar niet overgaan? Wil je graag weer energiek en gezond zijn?

Vind jij jouw leven saai?

Bekruipt jou regelmatig het gevoel dat jouw ontwikkeling stil staat? Wordt jouw energie opgeslorpt door activiteiten die achteraf zinloos bleken? Wil je een nieuwe uitdaging in je leven? Wil je jouw talenten verder ontplooien?

Pieker je vaak over gebeurtenissen uit je verleden?

Heb je ingrijpende gebeurtenissen meegemaakt? Gebeurtenissen die zich iedere keer weer melden? Doe je steeds je best om je hierin staande te houden. Mensen praten vaak over het verleden loslaten en iets een plek geven. Alsof dat zo gemakkelijk lukt.

Een prettig, zinvol bestaan.

Ook jij hebt het in je om een prettig, zinvol leven te leiden. Door de signalen van jouw hart serieus te nemen kun je de beste keuzes maken.
Je creëert het leven dat bij jou past.

Je kunt de meeste gegevenheden van je leven niet veranderen.
Sommige problemen lijken te groot om op te lossen.
Wat je wel kunt is in élke situatie bepalen hoe jij ermee omgaat. De signalen van jouw hart geven je hierbij houvast. Ze ondersteunen je bij het nemen van de regie over jezelf.

Samenwerken met je hart belooft een prachtige reis te worden.

“Ik assisteer je met harten kinesiologie op weg naar een gezond en blij leven! 

Ik geef je een eye opener!

Herken je het volgende …Je vertelt eindeloos over jouw moeheid, je stress en je zorgen. Je weet wat je anders zou willen doen en toch verandert er niets.
Mogelijk zie je iets over het hoofd. Wellicht vinden we samen wat dat is.
In mijn praktijk werk ik met kinesiologische spiertesten. Lees vooral verder om te ontdekken wat kinesiologie als geweldige methode jou te bieden heeft.

In het geheugen van jouw lichaam zitten álle gebeurtenissen uit jouw leven opgeslagen; ook al zou je dat niet direct bedenken.
Met jouw bewuste brein beschik je maar over een deel van die informatie. Je zou anders overspoeld worden door de veelheid aan herinneringen.
Toch heb je soms de ontbrekende informatie nodig om een klacht te kunnen oplossen.

Hoe werkt dat dan? Ons geheugen kent diverse lagen van bewustzijn; van bewust tot onbewust en onbewust in vele dieptes.
In de diepere lagen van ons geheugen zitten de ware oorzaken van deze klachten verstopt.
Kinesiologische spiertesten zijn, in combinatie met gerichte vragen aan het lichaam, een geweldig instrument om die diepere laag van klachten te achterhalen.
Het kan van alles zijn wat onbewust jouw klacht veroorzaakt of versterkt. Bijvoorbeeld een emotionele onverwerkte gebeurtenis of een nooit eerder ontdekte voedingsintolerantie.
De informatie van de spiertest geeft jou verrassende inzichten. Je herkent patronen van jezelf, je verleden of van jouw opvoeding. “Oh vandaar dat ik steeds hetzelfde probleem tegenkom”.

Het verloop van een sessie.

De sessie begint met jouw verhaal. Je vertelt waar je mee zit, wat jouw kleine en grote klachten zijn. Het maakt niet uit of je fysieke, psychische of relationele klachten hebt. Ze zijn allemaal terug te voeren naar de hiervoor genoemde diepere lagen.
Na het vertellen van jouw verhaal ga ik met de kinesiologische spiertesten aan het werk om je te assisteren in het vinden van de oorsprong van je klachten. Dit klinkt ingewikkelder dan dat het is maar je zult verbaasd ervaren hoe snel we de echte oorzaak van je klachten hebben gevonden.

Wanneer de oorzaak van een klacht duidelijk is gaan we verder met het zoeken naar mogelijke oplossingen. Jouw lichaam vertelt, wederom via de kinesiologische spiertesten, wat op dat moment de beste oplossing is voor jouw klacht. Waar mogelijk passen we een correctie meteen toe. We ruimen de energetische blokkade op met kinesiologische technieken zodat de energie weer vrij kan stromen. Elke correctie geeft een krachtige impuls aan jouw zelfgenezend vermogen. Dit mechanisme doet er automatisch alles aan om jou gezond te houden.

Er zijn veel correctiemogelijkheden; we zoeken samen de mogelijkheden uit waar je het meeste aan hebt en die je het meest gemakkelijk kunt toepassen. Nieuwe besluiten nemen is ook een prima optie. Het nemen van een nieuw besluit heeft een directe invloed op jouw energiehuishouding. Andere voorbeelden zijn een correctie met geluid of een remedie.
Soms maken voedingsadviezen of het aanvullen van tekorten aan vitamines en mineralen deel uit van de oplossing; vele wegen leiden naar Rome, is ook hier toepasbaar. Maar we zoeken samen de voor jou beste correctie uit. Die moet in je dagelijks leven natuurlijk wel haalbaar zijn.
Daarom besteden we altijd aandacht aan de wijze waarop je de bevindingen van de sessie vertaalt naar het dagelijks leven. Dit geeft jou handvatten bij het realiseren van de door jou gewenste verandering. Ook is het belangrijk dat jouw naasten jouw ontwikkeling volgen.

Sessies in mijn praktijk zijn vooral creatief. Het is elke keer verrassend om te zien welke ontwikkeling mogelijk is zodra de onbewuste lagen van een mens geraadpleegd worden.
De signalen van je hart staan tijdens dit traject centraal. Dit maakt dat het een persoonlijk veranderingsproces is waarbij je met elke sessie verder komt. Soms hebben we aan één sessie voldoende maar meestal zijn er meerdere nodig.

Met als resultaat een verbeterde gezondheid, meer zelfvertrouwen en plezier!

Lekker in je vel

Je weerstand is goed, je hebt veel energie en een goede nachtrust

Focus

Je maakt bewuste keuzes en ervaart voldoening van jouw bezigheden

Avontuur

Door de signalen van jouw hart te volgen komen er nieuwe kansen

 

Jaren geleden kwam ik als kind bij Irma.
Nu ben ik teruggegaan omdat ik wat kwaaltjes had die de dokter niet kon oplossen. Irma helpt mij me krachtig te voelen. Ik besef steeds meer wat mijn lichaam kan. Dat is goed voor mijn zelfvertrouwen. Ik slaap weer heerlijk.
Irma helpt mij om “knopen” in mijn lichaam op te lossen.

Anouk

Kiezen voor verandering

We bespreken samen waar jij aan wilt werken. Vervolgens gaan we aan de slag. Door mijn specifieke werkwijze verander jij jouw kijk op de situatie. Je neemt nieuwe besluiten die de gewenste verandering benadrukken. Dit geeft een nieuwe balans.

 

Jouw hart wordt de gids

Je ervaart hoe sterk jij bent als je de kracht van je hart bij jouw doen en laten betrekt.

Plan

Je werkt met een concreet plan om de gewenste verandering in je dagelijks leven te bewerkstelligen.

Resultaat

Door zowel gevoelsmatig als fysiek aan je plannen van verandering te werken krijg je nieuwe inzichten.

Leven vanuit je hart…

Leven uit je hart gaat over het hier en nu en over de toekomst.

Je neemt de verantwoordelijkheid voor je eigen geluk.

Je werkt gemotiveerd aan datgene wat jij in jouw leven wilt bereiken.

Je voelt je gezond. Je doet er alles aan om je gezondheid te behouden.

Je bent eerlijk in de communicatie met jezelf en anderen.

Op jouw eigen manier draag je bij aan de maatschappij.

Wat er ook gebeurt, je vertrouwt op je eigen kracht.

Als jouw energie stagneert is er werk aan de winkel!

Boek nu een sessie

€90,-

Vraagstelling verdiepen

Onderzoeken en verdiepen m.b.v. kinesiologie

Nieuwe besluiten

Vervolgadvies.

Een sessie duurt 1 uur

Uitsluitend natuurgeneeskundige behandelingen zijn BTW vrij en worden, afhankelijk van de polis, door de zorgverzekeraar vergoed.

Vraag maar raak!

Is jouw behandeling ook voor kinderen?

Jazeker! Ik werk met mensen van alle leeftijden. Kinderen die samenwerken met hun hart kunnen zich beter concentreren hebben meer zelfvertrouwen.

Wat voor adviezen geef jij?

Ik geef allerlei adviezen. Bijvoorbeeld over gezondheid, voeding, relaties, studie, werk, wonen en vrije tijd

Worden de sessies vergoed?

Grote kans van wel. Je kunt dat navragen bij jouw zorgverzekeraar.

Dit is het moment om echt met jezelf aan de slag te gaan.