Praktijk Kristalijn

Irma Hoen Coaching Heemstede bank in nATUUR MET hart VAN TAKJES EN BLOEMEN EROP

Hartenkinesiologie

Als ik praat over ‘het hart’ bedoel ik zowel het fysieke hart als het gevoelshart en het energetische hart. Drie zelfstandige delen die een eenheid vormen

Deze eenheid communiceert op geheel eigen wijze met heel jouw lichaam. Je hart geeft voortdurend signalen af over wat goed en niet goed voor jou is. Die signalen gaan over van alles. Bijvoorbeeld je werk, je studie, je gezin, je vakantie, de file, de sportschool etc.

In het energiesysteem van een mens neemt het hart een centrale plek in.

Als het goed gaat met jouw hart ben jij fysiek gezond, heb je fijne contacten en leid je naar tevredenheid een zinvol leven. Als je hart uit balans is loopt het allemaal niet zo lekker. Bij fysieke klachten is de huisarts de eerste stap. Als deze geen medische problemen ziet doe je er goed aan om verder te zoeken. Hartenkinesiologie is dan zeker een optie.

Via hartenkinesiologie zoeken we samen uit welke factoren onbalans in jouw leven veroorzaken. Het kan van alles zijn. Is er bijvoorbeeld recent iets gebeurd? Speelt een jeugdherinnering op?  Hoe zorg jij voor ontspanning?  Hoeveel vertrouwen heb je in de keuzes die je maakt?
Door de bevindingen van de spiertest te combineren met jouw verhaal krijg je een nieuw beeld van de situatie. Ook hier assisteert het hart je om de juiste
uitkomsten te vinden.

hartenkinesiologie

het hart centraal

Je hart is een namelijk een snelle waarnemer. Het doorziet situaties eerder dan dat jij je er bewust van bent. Door te leren hoe met name het gevoelshart werkt win je aan inzicht. Dat inzicht gebruik je om keuzes te maken en je leven verder vorm te geven.

In mijn praktijk staat het hart centraal.

Ik ondersteun je graag bij het verwerven van inzicht in jouw hartenleven. Ik doe dat in sessies. Daarnaast geef ik (online) cursus, bied ik workshops aan en lezingen.